Overslaan en naar de inhoud gaan

Referenties

Referenties

Kennis en ervaring van Prins geeft vertrouwen
Intrema BV (VvE Beheer)
Wij maken graag gebruik van de kennis en ervaring van Prins bij het opstellen van onze meerjarenonderhoudsplannen. Door onze jarenlange samenwerking kennen zij onze gebouwen goed en weten ze exact in welke staat het gebouw verkeert. Dat komt ook omdat al jarenlang dezelfde vaklui in zo’n complex rondlopen. Dat geeft een vertrouwd gevoel, zowel voor de huurders, als voor onszelf als VvE beheerder.
Kwaliteit gegarandeerd
Dirk Dorrestijn – Dorrestijn Vastgoed BV
Voor het onderhoud van de gebouwen van de VvE’s waar ik door ingeschakeld word, is het enorm belangrijk dat ik kan vertrouwen op de kwaliteit van de bedrijven die ik inschakel voor de uitvoering. Die kwaliteit is bij Prins echt perfect in orde en dat is dan ook de belangrijkste reden dat ik al jarenlang naar volle tevredenheid met hen samenwerk.
Afspraak is ook echt afspraak
Daan Verweij – De Bunte Beleggingen
Wij schakelen Prins Vastgoedonderhoud al jaren in bij verbouwingen, storingen en onderhoud. Wij vinden het erg prettig werken, omdat je met één contactpersoon alles doorspreekt. Hij zorgt er vervolgens voor dat je van tevoren weet waar je aan toe bent en dat het werk goed en binnen de planning gerealiseerd wordt. Ook de communicatie naar de huurders wordt enorm goed geregeld. Wij hebben daar geen omkijken meer naar. Wij worden echt volledig ontzorgd.