Overslaan en naar de inhoud gaan

Transformeren en verduurzamen

Image
Transformeren en verduurzamen
Image
Transformeren en verduurzamen

Bestaand vastgoed een nieuwe toekomst geven, daar gaat het om bij transformeren en verduurzamen.

Transformeren

De markt voor bedrijfsmatig vastgoed kan door maatschappelijke, economische ontwikkelingen, maar ook door bevolkingsontwikkeling enorm veranderen. Hierdoor kan de vraag naar uw vastgoed afnemen. Door de gebruiksfunctie van uw gebouw te veranderen zorgt u ervoor dat uw aanbod blijft aansluiten bij de vraag. 

Prins Vastgoedonderhoud helpt u bij dit transformatieproces. Samen bekijken we de mogelijkheden en maken we een gedegen plan van aanpak. Bij transformeren van vastgoed kunt u veel kanten op; kantoren worden zo omgetoverd tot woningen, een bedrijfshal wordt veranderd in kleinere kantoren of een verouderd kantoor wordt omgevormd tot prettige moderne werkomgeving. Wij kunnen u op elk gewenst onderdeel van het dit proces enorm goed van dienst zijn. Niet alleen bij engineering, verbouwing en afwerking, maar wij verzorgen ook de inrichting van uw nieuwe kantoor voor u.

Verduurzamen

Om uw pand helemaal klaar te maken voor de toekomst kunnen wij uw pand verduurzamen, door vloeren en daken beter te isoleren, zonnepanelen te plaatsen en de installaties te moderniseren. Wij zorgen ervoor dat het werk zo soepel en snel mogelijk verloopt.