Overslaan en naar de inhoud gaan

Vastgoedonderhoud

Image
Vastgoedonderhoud

Om ervoor te zorgen dat de staat van uw vastgoed ook in de toekomst goed blijft, is het enorm belangrijk de gebouwen te onderhouden. Tegelijkertijd is het ook wenselijk om inzicht te krijgen in de te verwachten werkzaamheden en kosten. 

Multidisciplinair vastgoedonderhoud

Prins Vastgoedonderhoud helpt u om de werkzaamheden inzichtelijk te krijgen door een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op te stellen. Hierin wordt weergegeven welke planmatige onderhoudsactiviteiten op welke moment in de tijd worden gerealiseerd. Ook wordt er een kostenraming opgenomen die de u zekerheid biedt ten aanzien van (te reserveren) budgetten.

Prins Vastgoedonderhoud ontzorgt op zowel technisch als financieel vlak bij alles wat er komt kijken bij het planmatig onderhoud. Dat kan bijvoorbeeld gaan over schilderonderhoud of de vervanging van gevelelementen, maar ook voor advies over brandveiligheid, asbestsanering, energiebesparing en verduurzaming en alle werkzaamheden die daaruit voortvloeien kunt u bij ons terecht.

 

Heldere communicatie

Om het proces soepel te laten verlopen zijn duidelijke afspraken met zowel de woningbouwcorporatie, vastgoedbeheerder of Vereniging van Eigenaren als met de bewoners/gebruikers van het pand van essentieel belang. Wij besteden veel aandacht aan het contact met de huurders, al vanaf de start van de werkzaamheden. We doen ons uiterste best om hen bij het werk te betrekken en we zorgen ervoor dat de overlast tijdens de uitvoering van de werkzaamheden tot een minimum beperkt wordt.

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van uw huurders en dragen graag een positief steentje bij aan uw Aedes huurderstevredenheidscore.