Overslaan en naar de inhoud gaan
Notaris Fisscherstraat 36 Ede

Notaris Fisscherstraat 36 Ede- Centrum

Gedurende ons RGS-onderhoud aan de Notaris Fisscherstraat 36 in Ede hebben we niet alleen inspecties uitgevoerd, maar ook een gedetailleerd meerjaren uitvoeringsplan opgesteld en geïmplementeerd. Dit plan is niet slechts een technische blauwdruk; het omvatte ook extra zorg en aandacht voor de bewoners van dit pand.

Onze inspecties waren grondig en doelgericht, gericht op het identificeren van specifieke behoeften en mogelijke toekomstige uitdagingen. Het uitvoeringsplan werd met zorg samengesteld, waarbij we niet alleen technische aspecten in overweging namen, maar ook de wensen en behoeften van de bewoners integreerden.

Bij elk uitgevoerd onderdeel van het plan lag de nadruk op een minimale verstoring voor de bewoners. We streefden ernaar om niet alleen het pand te verbeteren, maar ook om een omgeving te creëren waarin bewoners zich comfortabel en betrokken voelden bij het proces.

Onze inzet ging verder dan louter onderhoud; het was een toewijding aan zowel het gebouw als de mensen die erin wonen. Het is onze missie om niet alleen de fysieke staat van een pand te verbeteren, maar ook om de levenskwaliteit van de bewoners te behouden en te verbeteren.

 

Opdrachtgever : Woonstede 

Gebruiker : Humanitas