Overslaan en naar de inhoud gaan
Uber Freights

Uber - Leusden

Bij Prins Vastgoedonderhoud zijn we trots op onze expertise in het transformeren van werkruimtes. Wij hebben onlangs het kantoor van Uber Freight onder handen genomen en hebben daarbij de volledige verbouwing verzorgd. Onze verantwoordelijkheid omvatte het nauwgezet aanbrengen van wanden en plafonds, het uitvoeren van uitgebreid elektro- en installatiewerk, en het verzorgen van hoogwaardige vloerafwerkingen.

Wat we deden:

  • Wanden en Plafonds: We hebben op maat gemaakte wanden en plafonds geïnstalleerd die niet alleen de ruimte definiëren, maar ook esthetiek en functionaliteit toevoegen aan de werkomgeving van Uber Freight.

  • Elektro- en Installatiewerk: Ons team van experts zorgde voor een volledige elektrische en installatie-infrastructuur die voldoet aan de hoogste normen in de branche. Betrouwbaarheid en veiligheid stonden hierbij voorop.

  • Vloerafwerking: De vloer is een cruciaal onderdeel van elke ruimte. We hebben gezorgd voor een hoogwaardige afwerking die duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht combineert.

Bij Prins Vastgoedonderhoud begrijpen we dat een kantoorverbouwing niet alleen draait om constructie, maar ook om het creëren van een omgeving die de productiviteit en het welzijn van mensen bevordert. Onze focus ligt op het leveren van resultaten die niet alleen voldoen aan technische normen, maar ook aan de verwachtingen van onze klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw kantoorruimte kunnen transformeren.