Overslaan en naar de inhoud gaan
KNZB 1

KNZB Nieuwegein - kantoorverbouwing

We zijn verheugd om ons recente project voor de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) in Nieuwegein te presenteren. Als toegewijd team hebben we bijgedragen aan de volledige transformatie van hun kantoorruimte.

Onze expertise omvatte het implementeren van nieuwe wanden, plafonds, elektrische installaties en meer, met precisie en vakmanschap. Specifiek hebben we akoestische plafonds geïnstalleerd om de geluidsbeheersing te verbeteren, waardoor een rustige en productieve werkomgeving ontstaat. Daarnaast hebben we zorgvuldig wandafwerkingen en vloerbedekking toegepast die de ruimte transformeren tot een professionele en uitnodigende omgeving.

Door onze doordachte aanpak en samenwerking met KNZB hebben we een omgeving gecreëerd die hun visie weerspiegelt en tegelijkertijd voldoet aan hun functionele behoeften. Het was een eer om deel uit te maken van dit project en bij te dragen aan de realisatie van hun doelen.

Bij Prins Vastgoedonderhoud zijn we gepassioneerd door het leveren van hoogwaardige renovaties die voldoen aan de specifieke eisen van onze gewaardeerde klanten. Neem contact met ons op voor uw eigen kantoorverbouwingsbehoeften en ontdek hoe we uw ruimte kunnen transformeren naar een functionele en inspirerende omgeving.