Overslaan en naar de inhoud gaan
Schilderwerken Valkestein - Ede

Valkestein - Ede

Schilderwerken Valkestein B en B - Ede- 132 woningen

Gedurende de afgelopen twee decennia zijn we met trots de vaste onderhoudspartner geweest voor twee aanzienlijke complexen, Valkestein B en Valkestein C, gelegen in Ede. Onze expertise strekte zich uit over een breed scala aan disciplines, waaronder betonherstel, schilderwerk, houtrotherstel en vloercoatings. Dit alles omvatte een grondige aanpak voor elk van de 66 woningen in beide complexen. Totaal 132 appartementen.

Onze betrokkenheid bij deze projecten ging verder dan louter uitvoering. Het omvatte nauwgezette planning, gedetailleerde inspecties en zorgvuldige uitvoering van herstelwerkzaamheden. Betonherstel om structurele integriteit te waarborgen, schilderwerk om esthetiek te verbeteren, houtrotherstel om duurzaamheid te bevorderen en vloercoatings voor zowel bescherming als uitstraling.

Het is een eer om gedurende deze twee decennia een rol te spelen in het behoud van deze complexen. Door constant vakmanschap, innovatieve benaderingen en een diepgaand begrip van de behoeften van onze opdrachtgevers, hebben we bijgedragen aan het behoud van de kwaliteit en leefbaarheid van deze woningen. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en deze prachtige complexen nog vele jaren in optimale staat te houden.