Overslaan en naar de inhoud gaan
Mix Architectuur Ede

Mix architectuur Ede

Schilderwerk bij Mix Architectuur Ede - Een Modern Meesterwerk

Bij Prins Vastgoedonderhoud zijn we verheugd ons recente schilderproject te presenteren, waarbij we het nieuwe kantoor van Mix Architectuur in Ede hebben verfraaid met ons vakmanschap.

Onze Betrokkenheid:

  • Energie-Neutraal Design: Als onderdeel van een energie-neutraal gebouw, was ons schilderwerk niet alleen decoratief, maar ook gericht op het behoud van de energie-efficiëntie van het kantoor. Alles is afgewerkt met Bio-Based materialen.

  • Passend bij de Lokatie: De prachtige locatie van het kantoor aan de rand van de Sysselt te Ede. Vele houten elementen zijn behandeld middels een zeer duurzame en Bio-based materiaal. Het reslutaat is echt prachtig !

Bij Prins Vastgoedonderhoud begrijpen we de cruciale rol van schilderwerk in het versterken van een gebouw. Ons team staat garant voor professioneel vakmanschap en een nauwgezette aanpak om uw visie tot leven te brengen.

Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe ons schilderwerk kan bijdragen aan de verfijning en het professionele karakter van uw project.